Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μαρμελάδα goji berries Dukan

 


Η συνταγή είναι από το βιβλίο του Ντουκάν

4 σχόλια:

  1. H μαρμελάδα έγινε φανταστική μου άρεσε πολύ και θα την φτιάχνω συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή, είναι ότι πρέπει για κάτι γλυκό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ αλλά αφού τη δοκίμασα την ανέβασα για όποιον ενδιαφέρεται. Χαίρομαι πολύ που εσένα σου άρεσε! Τώρα ετοιμάζω μαρμελάδα από κολοκύθα, αν πάνε όλα καλά θα την ανεβάσω αύριο το πρωί!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, συγχαρητήρια για το blog σας, είναι πολύ βοηθητικό, έχω κάνει τη δίαιτα για 4 εβδομάδες, έχω χάσει 6 κιλά και συνεχίζω. Προχθές έπαθα γαστρεντερίτιδα και αναγκαστικά το τελεταίο διήμερο έφαγα λίγες φρυγανιές, ένα τοστ και λίγα κριτσίνια, γι'αυτό και θα κάνω 2 λευκές μέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω, μπορώ να φάω goji berries τις λευκές μέρες, όπως στην επίθεση, ή υπολογίζονται ως ανεκτά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πια θα έχεις μπει στο ρυθμό σου, αλλά μιας και ρώτησες ας απαντήσω! Καλό είναι να αποφεύγουμε τα γκότζι μπέρις τις λευκές μέρες.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!