Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κοτόπουλο παναρισμένο με ζεμύθα





12 σχόλια:

  1. Γεια σου.Ειμαι η Αννα.Μια ακομη απορια.Η ζεμυθα επιτρεπεται στη 1η φαση και την υπολογιζουμε στο 1λιτρο γαλακτοκομικα που μπορουνε να καταναλοσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αν χρησιμοποιήσεις ζεμύθα στην πρώτη φάση μετράς 1 λίτρο γαλακτοκομικά τη μέρα και υπολογίζεις και τη ζεμύθα σε αυτό.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστω.Αργησα, αλλα το καταλαβα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα!! Και μπραβο σας για την προσπαθεια και την ενημερωση. Ειμαι στη φαση α και σημερα εβαλα μεσα στο γιαουρτακι μου μπαχαρικα διαφορα για να το κανω να τρωγεται πιο ευκολα :-) επιτρεπονται ολα τα μπαχαρικα και σε ολες τις φασης; ευχαριστω πολυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα μπαχαρικά επιτρέπονται, σε όλες τις φάσεις! Εγώ σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  4. Να σας δωσω κ εγω μια φοβερη συνταγη που μολις εβγαλα απο τον φουρνο !! Για κοτοπουλο παναρισμενο με πιτουρο βρωμης! Για δυο φιλετακια θα χρειαστουμε 1/2 αυγο , 2 κουταλιες πιτουρο βρωμης , λεμονακι αλατι κ πιπερι ! Αλατοπθπερωνουμε τα φιλετακια μας, κ τα περναμε πρωτα στο αυγο κ μετα στο πιτουρο! Τα βαζουμε σε μικρο πυρεξακι , με ενα φλυτζανακι νερο , ριχνουμε λεμονακι και τα σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο ( η καπακι αν εχει το πυρεξ μας ) και ψηνουμε στους 180 για περιπου μια ωρα ! Αν θελουμε ξεσκεπαζουμε 10 λεπτα νωριτερα να παρει χρωμα το κοτοπουλο!! Καλη σας επιτυχια!! Ελενα πολλα συγχαρητηρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα. τα χορτα βλητα επιτρεπονται στην α φαση; τα μανιταρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πρώτη φάση απαγορεύονται τα λαχανικά άρα δεν τρώμε ούτε χόρτα ούτε μανιτάρια. Διάβασε καλά τη δίαιτα να μην την κάνεις λάθος!

      Διαγραφή
  6. Αν κατάλαβα τα μανιτάρια δεν επιτρέπονται καθ όλη τη διάρκεια της δίαιτας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μανιτάρια είναι λαχανικά και απαγορεύονται μόνο στην πρώτη φάση της δίαιτας και τις ημέρες καθαρής πρωτεΐνης. Τις ημέρες πρωτεΐνης - λαχανικών τα τρώμε χωρίς περιορισμό.

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!