Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Προσφορές από το Drmattapharmacy (πρώην Pharmacosmos)

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.


Το φαρμακείο Drmattapharmacy (πρώην Pharmacosmos) κάνει αποκλειστικά για τα μέλη μας την εξής προσφορά:

Με τον κωδικό 489HWU, αποκτάτε έκπτωση 50% σε όλα τα προϊόντα αδυνατίσματος της Health Aid!



Προλάβετε να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα Dukan με σοκολάτα, με έκπτωση 15%!
EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Με αγορά DUKAN Προϊόντων αποκτάμε έξτρα έκπτωση -5% στις ήδη εκπτωτικές τιμές ΌΛΩΝ των αντηλιακών, που αγγίζουν το -55%!!! Μην ξεχάσετε να βάλετε τον κωδικό DukanSun.


Μέσα από τη NEA σελίδα του στο facebook ανακοινώνει πολύ συχνά προσφορές και διαγωνισμούς γι' αυτό μην ξεχάσετε να κάνετε like! Βεβαιωθείτεότι έχετε κάνει like στη νέα σελίδα.

Το ποστ θα ανανεώνεται με κάθε νέα προσφορά από το αγαπημένο μας φαρμακείο!

Στο Drmattapharmacy θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα Dukan σε πολύ καλές τιμές.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα,

    Έκανα αγορά από το συγκεκριμένο σαιτ και δε μου έστειλαν τα δώρα. Το ίδιο έγινε και με την ξαδέρφη μου. Οπότε μάλλον θα πρέπει να αλλαχθούν όλα τα παραπάνω γιατί μας παραπλανούν.

    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σοφία, τα δώρα ίσχυαν παλιότερα, αν θυμάμαι καλά αν αγόραζες κάποια μπισκότα σου έδιναν ένα κουτί δώρο. Τώρα κάνουν εκπτώσεις σε αντηλιακά και προϊόντα της Health Aid, δε δίνουν κάποιο δώρο. Εσύ τι αγόρασες;

      Διαγραφή

Τα σχόλια περνούν από έγκριση πριν δημοσιευτούν. Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας μόνο μία φορά. Σχόλια με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί στο κείμενο με την περιγραφή της δίαιτας, όπως πχ αν επιτρέπεται το μέλι ή το αλεύρι, δεν θα δημοσιεύονται πλέον λόγω έλλειψης χώρου στο μπλογκ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!